Què és la haloteràpia?

La teràpia de sal, coneguda com haloteràpia, consisteix a neutralitzar les energies negatives i denses amb els ions de la sal. Estimula el moviment dels cilis, ajuda a les reaccions naturals defensives de l’organisme humà i també és útil en el tractament de les al·lèrgies.
Indirectament té una influència positiva sobre l’estat d’immunitat humoral i cel·lular tant així com en els processos immunològics no específics de l’organisme.

La nostra piscina manantial

Aquest és un tractament únic i tradicional del Balneari amb l’aigua mineromedicinal que arriba directament del manantial i que constantment es renova, mantenint la seva temperatura a 38,8 graus així com les seves propietats físiques i químiques originals. El seu enorme potencial curatiu i terapèutic fa del nostre Balneari un lloc idíl·lic per al tractament de diverses afeccions. Clica aqui per a més informació.

* Abonaments per a tractaments prolongats, consultar descomptes i promocions. Tots els preus inclouen l’IVA. Totes les teràpies es fan amb reserva prèvia.