El Maresme, costa de Barcelona

El Maresme és una de les grans hortes del país, ric en productes de la terra, com ho demostren les més de 50 jornades gastronòmiques que hi ha programades al llarg de l’any, testimoni de la riquesa i la varietat de la cultura culinària de la comarca. La seva activitat es mostra en un calendari d’activitats festives, culturals i comercials que omplen tot l’any.

Caldes d’Estrac, tresor del Maresme

Els banys termals han estat al llarg de la història el principal atractiu del municipi. Des dels temps dels romans, gent de totes les èpoques i cultures ha gaudit de les aigües de Caldes per les seves característiques, especialment indicades per a la salut. Situats al bell mig de la població, els banys termals daten del segle XIX i són els únics de titularitat pública de tot Catalunya.

CALDES D'ESTRAC

Situat a la comarca del Maresme, a 36 quilòmetres al nord-est de Barcelona i al sud de Girona, Caldes d’Estrac compta amb diversos atractius turístics que el converteixen en una zona visitada per persones d'arreu durant totes les èpoques de l’any. Per a més informació, clica aqui.

Hotel Kalima

Passeig de les Moreres, 7
08393 Caldes d’Estrac, Barcelona
Tel. Hotel: (+34) 937 377 747
Garden: (+34) 630 881 975
reservas@kalimahotel.com
www.kalimahotel.com

Caldescans Bed & Breakfast

Carrer Santema, 6 – 08393
Caldes d’Estrac, Barcelona
Tel.: +34 680 578 109
info@caldescans.cat
www.caldescans.cat

SANT VICENÇ DE MONTALT

Sant Vicenç de Montalt és un municipi a 41 km al nord-est de Barcelona, a la vora de la costa mediterrània. És un poble acollidor on gaudir de la bellesa dels seus paratges, amb una oferta prou engrescadora de festes populars, activitats culturals i serveis de qualitat.

Hotel Montalmar

Avinguda Montaltmar, 1 – 08394
Sant Vicenç de Montalt, Barcelona
Tel.: +34 937 91 10 17
info@montaltmar.com
www.montalmar.com

ARENYS DE MAR

A Arenys de Mar es poden trobar diferents activitats a realitzar durant tot l'any. Les activitats al mar, com submarinisme, vela, piragüisme o activitats a la vila, com senderisme, ciclisme, vòlei platja, parc d'aventura o passejades a cavall.

Hotel Vila Arenys

Riera Bisbe Pol, 89 – 08350
Arenys de Mar, Barcelona
Tel.: +34 937 958 886
info@vilaarenyshotel.com
www.hotelvilaarenys.es

CALELLA

Calella és coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme, i es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita i alegre, amb un clima típic del Mediterrani. A 50 km de Barcelona i de Girona, la seva situació geogràfica la converteix en una destinació turística ideal.

Hotel Volga ****

Carrer Jovara, 350 – 08370
Calella, Barcelona
Tel.: +34 937 691 800
volga-res@hotelvolga.es
www.hotelvolga.es